Mon Wellness

Tajna dobrog zdravlja i sreće se krije u našem odnosu prema životu. Obraćajući pažnju na svoje misli, emocije i ono što se dešava sa nama i oko nas, možemo povoljno da utičemo na to kako se osećamo. Brinući preventivno za svoje zdravlje, dobro emocionalno stanje i razvijajući talente i potencijale koje
posedujemo, možemo imati jedan srećan i ispunjen život.
MON SPA & BEAUTY podržava zdrav način života i za Vas je razradio seriju kratkih programa, radionica
i konsultacija pomoću kojih možete postići zdraviji i harmoničan život.

Vođena meditacija-individualna seansa

30’

Naučite da eliminišete negativna osećanja i da živite u harmoniji, miru i ljubavi.
Kratke meditacije koje se fokusiraju na različite teme mogu da vam pomognu da budete otporniji, jači samosvesniji.
#relax, #mindfulness, #ljubav, #mir, #energija, #izobilje

Ritual Aura Harmony sa kristalima

30’

Holistički ritual za balansiranje protoka energije kroz telo, inspirisan je drevnim istočnim filozofijama harmonije uma, tela i duše.

Postignite punu uravnoteženost, dozvolite univerzaln

Holistički ritual za balansiranje protoka energije kroz telo, inspirisan je drevnim istočnim filozofijama harmonije uma, tela i duše.

Postignite punu uravnoteženost, dozvolite univerzalnoj životnoj energiji (naziva se Prana ili KI) da slobodno protiče kroz Vas. Ovaj jedinstveni, neinvanzivni ritual čisti, jača, harmonizuje i obnavlja prekinute protoke energije. Pomaže da se oslobodite emocionalnih blokada, trauma iz prošlosti, uznemirujućih misli i stresa. Osetite se u potpunosti smireno, radosno i nadahnuto.

Ritual uključuje sprej za čišćenje aure*, skeniranje energetskog nivoa sedam čakri**, specijalne kristale***, koji se stavljaju na telo, kao i zvučnu terapiju sa tibetanskim posudama i mantrama, sveto drvo Palo Santo**** i mirišljave štapiće, eterična ulja za inhalaciju i kratku meditaciju.

Kristali, koje je stvorila priroda, poseduju jedinstvenu energiju, čije vibracije otključavaju prirodne samoisceljujuće sposobnosti organizma i pomažu postizanju balansa i stabilnosti tela i njegovog energetskog omotača, koji se naziva aura.

Naš specijalno obučen terapeut će napraviti izbor kristala koji će imati najbolji uticaj na Vaše telo, um i dušu.

Preporučujemo da se ovaj ritual kombinuje sa Mon Wellbeing masažom radi postizanja pune harmonije između fizičkog tela i aure.

_____________________________________________________________________________________

*Aura je nevidljivo energetsko polje oko našeg tela.

**Čakre su energetska središta, transformatori energije koji naše telo povezuju sa univerzalnom životnom energijom.

***Kristali su izuzetno moćno kamenje jer njihova kristalna struktura ima terapeutsku i isceliteljsku moć. U sebi nose čistu prirodnu energiju. Oni omogućavaju da se pozitivna energija ulije u naše telo i na taj način se postiže balans životne energije.

****Mirisi Palo Santo štapića doneće u Vaš dom kreativnost, ljubav i sreću. Miris drveta ovih štapića umanjuje anksioznost i stres a samim tim doprinosi da se osećate srećno i optimistično.

...saznaj više

Wellness Radionice i konsultacije

Vreme je da se ponovo povežete sa sobom! Pratite naše MON WELLNESS ponude svakog meseca i pridružite nam se na putu koji će ponovo dovesti u ravnotežu Vaše telo i um.

Naš wellness savetnik Tatjana Stanisavljević, diplomirani farmaceut i specijalista u oblasti Life coachinga (kliring metoda), učiće Vas i ohrabrivati kako da se osećate bolje u svakodnevnom životu.

Za više informacija pogledajte Tatjaninu Facebook stranicu.