Mon Ekskluzivne ponude

Mon Spa and Beauty tretmani osmišljeni specijalno za Vas.
Probudite svoja čula i prepustite se u celosti izuzetnim aromatičnim ritualima za lice i telo.

Mon Aromatherapy®

Naši stručnjaci za aromaterapiju kreiraju za Vas jedinstvena masažna ulja kombinujući
terapeutska svojstva eteričnih ulja radi postizanja apsolutne relaksacije, duboke
detoksikacije i celokupne revitalizacije.

Absolute Aromatherapy

60’

Oslobodite se fizičke i emocionalne napetosti u svakom delu Vašeg tela.
Ova holistička terapija, bazirana na moćnim svojstvima eteričnih ulja i lekovitih biljaka, deluje duboko na fizičkom, emocionalnom i energetskom nivou. Pomaže celokupnu obnovu organizma oslobađajući ga stresa i napetosti, balansira emocije, opušta i umiruje. Delotvorno deluje na kožu, hrani je, čini glatkom i mekšom.

  • Mon Aroma Mix – aromaterapeutska ulja za masažu

    Izaberite miks eteričnih ulja koji je pogodan za Vas, nakon kratke konsultacije sa našim savetnicima za aromaterapiju. Oni će proceniti Vaše individualne potrebe i predložiće Vam najbolje rešenje.
    Svi Mon Aroma Miks sastojci se pripremaju od kvalitetnih, potpuno prirodnih baznih i eteričnih ulja, dobijenih od najfinijih biljaka, osvežavajućih su mirisa i blagotvornog dejstva na telo i um.

  • Mon Aroma Relax − opušta, eliminiše napetost tela i uma, poboljšava kvalitet sna, hrani kožu i čini je mekšom.
  • Mon Aroma Detoks − stimuliše cirkulaciju i pomaže organizmu da se oslobodi toksina i nakupljene tečnosti. Vraća energiju, smanjuje hronične bolove u zglobovima i potpomaže proces mršavljenja. Čisti i revitalizuje kožu.
  • Mon Aroma Vital − eliminiše umor, ispunjava energijom, popravlja raspoloženje, utiče dobro na koncentraciju. Zateže kožu i deluje regenerativno.

Aroma Crystal masaža lica

30’

Ova ekskluzivna masaža, hidrira i obnavlja energiju kože Vašeg lica.
Luksuzni Mon Aroma Beauty serum za masažu i kristali rozen kvarca deluju u sinergiji tako da Vaša koža postaje meka, nežna i obnovljena.
Ova jedinstvena masažna tehnika se fokusira na akupresurne tačke na licu. Masaža koristi kristalni dermoroler koji u kombinaciji sa limfnom drenažom oslobađa napetost i smanjuje bore i natečenost. Kristal rozen kvarc ima umirujuća svojstva i obnavlja energiju kože. Vaša koža će izgledati hidrirano, elastično i zdravo.

  • Mon Aroma Beauty serum za lice sastavljen je od 100% prirodnih baznih i organskih eteričnih ulja koja podmlađuju, obnavljaju i hidriraju Vašu kožu. Serum prodire u najdublje slojeve čineći kožu blistavom, svežom i mladalačkom.
  • Sadrži: ulje semenke divlje ruže, badema, kajsije, eterično ulje geranijuma, semenke šargarepe i lavande.