Moja lepota.
Moj izbor.

Rezervišite tretman>

Na francuskom MON znači MOJ, i upravo MON SPA & BEAUTY je u potpunosti posvećen Vama,
ovo je VAŠ prostor, VAŠ trenutak, u kome ćemo se mi pobrinuti za Vaše raspoloženje, zdravlje i lepotu.
“Pritisnite pauzu” i ostavite iza sebe stres koji nosi svakodnevica užurbanog grada.
Intiman i tih, eteričan i drugačiji, MON SPA & BEAUTY je mesto kao nijedno drugo. On je izraz svesti o obnovljenom odnosu čoveka i prirode, jer će Vas u njemu dočekati samo organski i prirodni sastojci i proizvodi. Dostignite savršeni balans tela i duha, otvorite svoj um i povežite se sa sobom.
Osetite se lepo i ispunjeno u svakom trenutku.

Naša ponuda

Pripremili smo za Vas veliki izbor holističkih i tradicionalnih tretmana, kombinujući drevne i savremene tehnike koje uključuju aromaterapiju, ajurvedu, akupresuru, masaže, pilinge, spa kupke, organsku negu lica i tela, meditacije, wellness programe za balans energije i razne radionice za lično unapređenje.

Mon prostor

U našem spa and beauty prostoru, kreirali smo četiri sobe za tretmane, inspirisane raznim delovima sveta, a svaka od njih je univerzum za sebe.

Naše vrednosti

Mon Spa & Beauty je uvek tu za Vas kako bi vam pružio podstrek da učinite nešto samo za sebe i da se osećate lepo u svakom trenutku.
Naša misija je da inspirišemo Vaša čula i unesemo svežinu prirode u Vaš urbani stil života, da Vas opustimo, osvežimo i transformišemo. Sve što radimo, radimo strastveno i od srca. Ono što možemo da Vam obećamo je da ne koristimo potencijalno štetne sastojke, niti tretmane i tehnike koje Vam mogu naškoditi.

Postanite Mon član

Našim dragim gostima na raspolaganju su brojni popusti, specijalne ponude i još
mnogo toga! Upišite se na e-mail listu i budite informisani na vreme.