ŠVEDSKA MASAŽA – BLAGOTVORNO DEJSTVO NA TELO I UM

1-31-2020

Možemo slobodno reći da je Spa centar prvo što nam padne na pamet kad poželimo da se izmestimo iz svakodnevne užurbanosti. Divan je osećaj terapeutskog dodira – nervi se opuštaju, krv prostruji kroz Vaše telo i sva napetost iz Vaših mišića nestaje.

U odnosu na istočne tehnike masaže, švedska masaža se više fokusira na ublažavanje napetosti u mišićima, zglobovima, i vezivnim tkivima. Za ovaj tip masaže, terapeut upotrebljava različitu kombinaciju pokreta dlanova za različite mišićne regije i vrhove prstiju za akupresurne tačke. Sve u cilju da ublaži napetost i ukočenost na fizičkom nivou, kao i stres, depresiju i anksioznost na emotivnom nivou.

Neki od benefita švedske masaže:

1. Ublažava bolove u telu

Ako Vaša svakodnevna rutina podrazumeva sport, bolove u leđima, napetost, stres na poslu, hroničnu bol i druge nelagode – švedska masaža je neophodna za Vas. U kombinaciji dubokih i fluidnih masažnih pokreta, ova tehnika će pomoći u ublažavanju bolova u mišićima i zglobovima. Ako bolujete od artritisa i čestih glavobolja, ovaj tip masaže može biti od velike pomoći, jer rezultira time da je celo telo opušteno a osećaj je neverovatno relaksirajući.

2. Pojačava Vaše mentalno zdravlje

Mirno okruženje, naši terapeuti, umirujući tonovi i esencijalna ulja, ne samo da Vas balansiraju na fizičkom, već i na mentalnom nivou. Sve Vaše brige, strepnje, stres, depresija i druge patnje mentalnog zdravlja, u velikoj meri se ublažavaju. Švedska masaža pomaže u smanjenju kortizola ili hormona stresa kao što je već poznato, i Vaše raspoloženje se automatski podiže.
Pomaže Vam da se opustite i odmorite od svakodnevnog napornog rada i obaveza. Kada imate dug i naporan dan ili nedelju, uvek je dobra ideja umiriti se i opustiti masažom.

3. Besprekorna koža

Esencijalno za zdravu kožu su dobar protok krvi, izbacivanje toksina, dobar probavni sistem i minimalni mentalni stres. Švedska masaža je pravi melem za Vas na sve načine, kako iznutra tako i spolja. Koža postaje zdravija zbog pojačanog protoka krvi.
Sada znate da je švedska masaža više nego običan tretman i da pozitivno utiče na Vas. Pa zašto čekati? Rezervišite sebi švedsku masažu odmah!
Pozovite 063/585 532 Mon Spa & Beauty